ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΑΡΧΕΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ (ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΟ)


Το εργαστήριο περιέχει θεωρητικό και εργαστηριακό μέρος και οι σπουδαστές που το παρακολουθούν αξιολογούνται μέσω εργασιών και τελικής γραπτής εξέτασης που συμπεριλαμβάνει όλη την ύλη του εργαστηρίου. Πραγματοποιούνται 13 εργαστηριακές ασκήσεις. Για την πραγματοποίηση των ασκήσεων χρησιμοποιείται ο χώρος του εργαστηρίου της "Βρωματολογίας και τεχνολογίας τροφίμων".


Στόχοι Μαθήματος

-


Προαπαιτούμενες Γνώσεις

-


Περιεχόμενα

-

ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ

Βαθμίδα:

Τύπος:

Προπτυχιακό

(A-)


Εκπαιδευτές: Νίκος Λαπιδάκης
Τμήμα: Διατροφής και Διαιτολογίας
Ίδρυμα: ΤΕΙ Κρήτης
Θεματική Περιοχή: Άλλο Επιστημονικό Υπο-Πεδίο
Άδεια Χρήσης: Προστατεύονται όλα τα δικαιώματα

Επισκεφτείτε το μάθημα

ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ ΤΟ ΜΑΘΗΜΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ